ΣΥΡΙΖΑ για επεισόδια στη Μυτιλήνη: «Οργανωμένη δολοφονική ενέργεια»

Για «καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη δολοφονική ενέργεια από συγκεκριμένες ομάδες ακροδεξιών, παρακρατικών εγκληματιών και αλήτικων στοιχείων» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου, στην ανακοίνωσή του για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη.

«Όλοι αυτοί οι τραμπούκοι είναι γνωστοί όχι μόνο στις τοπικές αρχές, αλλά και σε όλους μας», προσθέτει η σχετική ανακοίνωση, στην οποία ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου ζητά τη «σύλληψη» και «παραδειγματική τιμωρία» των δραστών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για τα επεισόδια στη Μυτιλήνη:

«Η χθεσινοβραδυνή επίθεση των παρακρατικών τραμπούκων, εναντίων των προσφύγων και μεταναστών που βρίσκονταν στην πλ. Σαπφούς δεν ήταν μια ‘αναμενόμενη ενέργεια’ αποτέλεσμα της δυσφορίας, ή της ενόχλησης ή ακόμα, ίσως, και του θυμού, που μέρος των συμπολιτών μας αισθάνεται με την παρουσία χιλιάδων προσφύγων και μεταναστών.

Ηταν μια καλά σχεδιασμένη και οργανωμένη δολοφονική ενέργεια, από συγκεκριμένες ομάδες ακροδεξιών, παρακρατικών εγκληματιών και αλήτικων στοιχείων, που καμιά σχέση δεν έχουν με το νησί και τις παραδόσεις του.

Ολοι αυτοί οι τραμπούκοι είναι γνωστοί όχι μόνο στις τοπικές αρχές, αλλά και σε όλους μας. Η απομόνωσή τους, είναι το ελάχιστο που πρέπει να κάνουμε όλοι και όλες μας. Η σύλληψη και η παραδειγματική τους τιμωρία είναι το αναμενόμενο!».