Τα επόμενα βήματα της παράταξης Γερουλάνου

Τα επόμενα βήματα της δημοτικής παράταξης «Αθήνα Είσαι Εσύ», περιέγραψε ο επικεφαλής της, Παύλος Γερουλάνος, στην πρώτη ανοιχτή Γενική Συνέλευσή της, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε «δεν θα κρυφτούμε πίσω από την μειοψηφία για να μην κάνουμε τίποτα ή απλά να διεκπεραιώνουμε. Θα λειτουργήσουμε ομαδικά, παραταξιακά, θα λειτουργήσουμε δημοκρατικά για να γίνουμε φορείς της αλλαγής που πρεσβεύουμε».

Κάνοντας την αποτίμηση της προεκλογικής καμπάνιας της παράταξης, είπε, μεταξύ άλλων, ότι «ανεξαρτήτως εκλογικού αποτελέσματος, κέρδισε τις εντυπώσεις διότι επιμείναμε σε έναν προεκλογικό αγώνα υψηλού πολιτικού πολιτισμού, πείσαμε ψηφοφόρους πέρα από τα στενά κομματικά όρια, βγήκαμε πρώτοι στις γειτονιές να συνομιλήσουμε με τους πολίτες, ζητήσαμε πολιτικό διάλογο, γι’ αυτό και πρώτη φορά υπήρξαν τόσα πολλά debates».

Επίσης τόνισε ότι «οι πολιτικές υποσχέσεις θα πρέπει να γίνονται πράξη. Γι’ αυτό και το εκλογικό μας περίπτερο συμβόλιζε ότι οι αρχές και οι αξίες δεν είναι α λα καρτ. Η δημοκρατία, ο σεβασμός στον άνθρωπο, στον δημόσιο χώρο δεν αφορά μόνο τους άλλους. Αφορά πρωτίστως εσένα που τα επικαλείσαι. Εσένα που καλείσαι και με το παράδειγμά σου να ηγηθείς. Γι’ αυτό ειπώθηκε ότι είμαστε παράδειγμα πολιτικού πολιτισμού. Διότι, πολιτικός πολιτισμός είναι να εννοείς αυτά που λες και να λες αυτά που εννοείς. Στην πράξη».

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.