Επιμένει η 25χρονη οδοντίατρος για την απόπειρα βιασμού

Σε σίριαλ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση της 25χρονης οδοντίατρου που κατήγγειλε στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας απόπειρα βιασμού.

Η 25χρονη κατήγγειλε το βιασμό με σκισμένα ρούχα και χαρακιές σε όλο της το σώμα, λέγοντας ότι ο επίδοξος βιαστής την απείλησε με μαχαίρι αλλά κατάφερε να γλιτώσει καθώς τον χτύπησε στο κλώτσησε και έπεσε κάτω με αποτέλεσμα να καταφέρει να του ξεφύγει.
Ωστόσο υπήρξαν κάποια… θολά σημεία στην κατάθεσή της που έβαλαν σε σκέψεις τους αστυνομικούς, με την ίδια να καλείται για συμπληρωματική κατάθεση. Εκεί η 25χρονη «έσπασε» και ομολόγησε ότι σκηνοθέτησε την απόπειρα βιασμού για να αναβάλλει το γάμο της.

Επανέρχεται στην αρχική της κατάθεση

Η νεαρή βοηθός οδοντίατρου όμως φαίνεται να επιμένει στην αρχική της κατάθεση και υποστηρίζει ότι υπήρξε απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του νομικού της, Αντώνη Φούσα η πελάτισσά του «θα πάει σήμερα να καταθέσει ξανά στην ΕΛ.ΑΣ μετά τα όσα  πληροφορήθηκε από τις τηλεοράσεις ότι δήθεν δεν έγινε εις βάρος της απόπειρα βιασμού δεν είναι αλήθεια και ότι υπέγραψε μεν κάποιο κείμενο, του οποίου το περιεχόμενο δεν της ανεγνώσθη, και σε κάθε περίπτωση η απόπειρα είναι αλήθεια. Τις κακώσεις στο σώμα της δεν μπορώ να διανοηθώ ότι της προκάλεσε μόνη της. Κάποιο τρίτο πρόσωπο της το προκάλεσε και αυτό το πρόσωπο προφανέστατα είναι αυτός που αποπειράθηκε να τη βιάσει» κατέληξε στις δηλώσεις του ο κ. Φούσας.