Φωτορεπορτάζ: Τα κάλαντα στους πολιτικούς (pics)

Τα κάλαντα σε πολιτικούς και αξιωματούχους της χώρας, έψαλαν διάφοροι φορείς και σύλλογοι σήμερα, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Συγκεκριμένα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο ΠτΔ, Προκόπης Παυλόπουλος άκουσε τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα από την μπάντα των ενόπων δυνάμεων και την προεδρική φρουρά. Αμέσως μετά στο μήνυμά του, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, τόνισε μεταξύ άλλων ότι “από εμάς εξαρτάται το 2020 ν’ αποτελέσει ορόσημο στην ευόδωση της Εθνικής μας Στρατηγικής. Και είμαι βέβαιος ότι θ’ ανταποκριθούμε σ’ αυτή την μεγάλη και ελπιδοφόρα πρόκληση”.
Τα κάλαντα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη έψαλλαν στο Μέγαρο Μαξίμου, φορείς και παραδοσιακοί σύλλογοι της χώρας.
Τον Σύλλογο Ποντίων Μεταμόρφωσης υποδέχθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης μάλιστα δε δίστασε να χορέψει και ποντιακά, τονίζοντας αμέσως μετά ότι άμεσα “θα μάθει ένα – ένα τα βήματα” για το χορό.
 
Η χορωδία Συλλόγου Κρητών Αγ. Δημητρίου και ο Σύλλογος Φιλωτιτών Νάξου ήταν οι φορείς που έψαλαν τα κάλαντα στην επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά.
Αμέσως μετά η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι “τη δεκαετία που ξεκινά οι Έλληνες ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε την Ελλάδα και τη ζωή μας καλύτερη. Ας κάνουμε την ελπίδα αληθινή. Καλή χρονιά σε όλους”.
Τα κάλαντα από παιδιά άκουσε και ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας, Δημήτρης Κουτσούμπας.