Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση του «Αντώνης Τρίτσης» από τον Τ. Θεοδωρικάκο

Παρουσία περισσότερων από 70 δημάρχων από τη βόρεια Ελλάδα και τους 3 περιφερειάρχες η παρουσίαση του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο από τον υπουργό εσωτερικών Παν. Θεοδωρικάκο.

Ζέρβας: « Ένα εξαιρετικό χρήσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο»

«Καλωσορίζω την προσπάθεια της κυβέρνησης με το πρόγραμμα αυτό για τις ανάγκες που έχουμε. Η Αυτοδιοίκηση έφερε σε πέρας το μεγαλύτερο βάρος από την αντιμετώπιση του κορονοϊού. Αυτό έρχεται να θεραπεύσει αυτή η προσπάθεια. Έχει υψηλό συμβολισμό, είπε, η χρήση του ονόματος του Αντ. Τρίτση. Ανέφερε τη δυσκολία στην ωρίμανση των μελετών, να είμαστε εμείς έτοιμοι να απορροφήσουμε αυτά τα κονδύλια και να δούμε τις διαδικασίες ώστε αυτό το πρόγραμμα να έρθει σε εμάς. Έκανε λόγο για ένα εξαιρετικό χρήσιμο χρηματοδοτικό εργαλείο».

Τζιτζικώστας: «Έρχεται να συμπληρώσει το κύριο εργαλείο, το ΕΣΠΑ»

«Δώδεκα μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του έχει κάνει πολύ περισσότερα από ότι έγιναν σε πολύ μεγαλύτερο διάστημα. Δεν έχω να πω τίποτα για κανέναν από τους 38 δημάρχους της κεντρικής Μακεδονίας παρά μόνο καλά λόγια, τόνισε. Έκανε λόγο για απολύτως κοστολογημένο, αποτελεσματικό και φιλόδοξο εργαλείο που θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας. Θα έρθει να συμπληρώσει το κύριο εργαλείο, που είναι το ΕΣΠΑ. Καταφέρνουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες να είμαστε εδώ και να σχεδιάσουμε από κοινού το μέλλον του τόπου».

Καϊτεζίδης: «Δίνεται η δυνατότητα στην Αυτοδιοίκηση να συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του πολίτη»

Με το πρόγραμμα Αντ. Τρίτσης δίνεται η δυνατότητα να συμβάλλει η Αυτοδιοίκηση στην βελτίωση της ποιότητας του πολίτη τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΕΔ- ΚΜ Ι. Καίτεζίδης. Είναι τα περισσότερα χρήματα που δόθηκαν στην αυτοδιοίκηση. Είναι αληθινά χρήματα είπε.  Αξιοποιείται από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δήμο της χώρας.

© politic.gr