Θρήνος : Αγοράκι 2.5 ετών πνίγηκε σε παιδικό σταθμό

Βυθίστηκε σε βαρύ πένθος μια οικογένεια στην Αττική, αφού σήμερα έχασε τον άγγελό της. Το αγοράκι ηλικίας 2.5 ετών, πνίγηκε από το φαγητό του, την ώρα που έτρωγε μαζί με άλλα παιδιά στον παιδικό σταθμό, όπου βρισκόταν.

Οι νηπιαγωγοί κάλεσαν έντρομοι ασθενοφόρο, το οποίο έσπευσε να διακομίσει το αγοράκι στο νοσοκομείο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών ωστόσο, το παιδί άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή. Ήταν γιος αστυνομικού που υπηρετεί στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, στο Τμήμα Διαβατηρίων. Την τραγωδία έκανε γνωστή η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζοντας συλληπητήρια στην οικογένεια για τον άδικο χαμό του αγοριού.

Η ανακοίνωση

«Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του συναδέλφου μας, που υπηρετεί στο Τμήμα Διαβατηρίων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών και ο οποίος έχασε τον δυόμιση (2.5) χρονών γιο του.

Ο θάνατος του παιδιού προήλθε από πνιγμό λόγω τροφής και ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παιδικό σταθμό. Μαζί με την θλίψη και την οδύνη μας, εκφράζουμε και την αγανάκτησή μας για τον τρόπο που αυτή η παιδική ψυχή, η οποία μέρες τώρα έδινε μάχη για την ζωή, περιήλθε σε αυτήν την κατάσταση με συνέπεια να φύγει από την ζωή.

Είμαστε δίπλα στον αγαπημένο μας συνάδελφό και φίλο προκειμένου να του συμπαρασταθούμε με κάθε τρόπο, αφενός για να βρει την δύναμη να αντιμετωπίσει την ανείπωτη τραγωδία και αφετέρου να τιμωρηθεί η εγκληματική αμέλεια των υπευθύνων, αν αυτή υπάρχει, προκειμένου να αποτραπούν στο μέλλον παρόμοια περιστατικά. Το μόνο σίγουρο, είναι πως έφυγε ένας μικρός άγγελος…»!

Η ανακοίνωση