Τι λέει η πρώην του Μουρούτσου για τη Λάουρα Νάργες; (vd)

Η πρώην του Μιχάλη Μουρούτσου, Αναστασία Περράκη μιλά για την πλέον αγαπημένη του Λάουρα Νάργες και τη μεταξύ τους συμπεριφορά σε τηλεοπτική συνέντευξή της.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά μίλησε η πρώην του Μουρούτσου για τον χωρισμό τους με τον αθλητή αλλά και για την καινούρια του σχέση, Λάουρα Νάργες. Πως αντιμετωπίζει τα πράγματα;

«Μεγαλύτερος ντόρος έγινε με το διαζύγιό μου παρά με το γάμο μου… Συνολικά ήμασταν πέντε χρόνια. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο πριν γεννήσω το 2009 και το 2010 κάναμε το θρησκευτικό και το 2013 χωρίσαμε… Ήταν σχετικά σύντομο! Νομίζω ότι κανείς δεν περίμενε να χωρίσουμε και γι’ αυτό έγινε τόσο ντόρος… Ήθελα να απεμπλακώ κι έφυγα στην Αίγινα. Ήταν δύσκολος ο χωρισμός… Θα μπορούσε να είναι καλύτερος, θα μπορούσε να είναι και χειρότερος… Περάσαμε πολλές διακυμάνσεις τον πρώτο καιρό. Τώρα είμαι μια χαρά», ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Σε ό,τι αφορά τη Λάουρα Νάργες σχολίασε τα εξής: «Πρέπει να οριοθετούμε κάποια πράγματα… Από τη στιγμή που μπαίνει ένας τρίτος άνθρωπος στη ζωή μας πρέπει να βάζουμε ένα όριο στους καινούργιους ανθρώπους, που μπαίνουν στη ζωή μας… Υπάρχει καλή θέληση και από τους δύο μας. Δεν είναι εύκολη υπόθεση…»

Δείτε το απόσπασμα: