Την έκθεση FOODTECH 2019 εγκαινίασε ο Μ. Βορίδης

Τη σημασία της καινοτομίας και της τεχνολογίας στον κλάδο μεταποίησης των τροφίμων εξήρε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, στα εγκαίνια της έκθεσης FOODTECH 2019.

Στη συνέχεια ο αρμόδιος υπουργός περιηγήθηκε στα περίπτερα του εκθεσιακού χώρου όπου και συνομίλησε με τους εκθέτες, γνωρίζοντας από κοντά τις νέες τάσεις και τεχνολογίες στο χώρο της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών.

Σημειώνεται ότι ο κ. Βορίδης συνοδευόταν από τον πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Μίχαλο, από τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων, Ευάγγελο Καλούση, από τον πρόεδρο της διοργανώτριας εταιρείας Forum, Νίκο Χουδαλάκη, καθώς και τον αντιπρόεδρο, Θανάση Γιαλούρη.

H FOODTECH αποτελεί μια έκθεση που αφορά την παραγωγή, επεξεργασία, συσκευασία, αποθήκευσηςκαι διακίνησης Τροφίμων & Ποτών. Στους εκθεσιακούς χώρους του METROPOLITAN EXPO φιλοξενούνται 200 εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο της μεταποίησης και της τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών.

©Πηγή: amna.gr