Το αυτοκίνητο του Κωνσταντίνου Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια της εκδήλωσης με τίτλο: «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Ο αναμορφωτής της Ελλάδας» που διοργανώνει την ερχόμενη Κυριακή (22/4) στις 11.00 στο ξενοδοχείο “Porto Palace” το γραφείο του Θεόδωρου Καράογλου, για τους επισκέπτες θα υπάρχει και μία έκπληξη, καθώς για πρώτη φορά θα εκτεθεί στο κοινό το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε ο Σερραίος πολιτικός ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Επίσης στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει πλούσια έκθεση φωτογραφίας από την πολιτική και προσωπική διαδρομή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, έκθεση βιβλίου με σχεδόν όλους τους τίτλους που είναι αφιερωμένοι στη ζωή του, ενώ θα προβληθεί και αφιερωματικό βίντεο.

Οι ομιλητές της εκδήλωσης

Να σημειωθεί ότι για την προσωπικότητα και το πολυσύνθετο έργο του ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, πέραν φυσικά του Θ. Καράογλου θα μιλήσουν επίσης, ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και πρώην υπουργός, Κώστας Τσιάρας, ο πρώτος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης και επίσης πρώην υπουργός, Χρήστος Κοσκινάς και ο δημοσιογράφος – συγγραφές, Φαίδων Γιαγκόζης.

Ρόλο συντονιστή στην εκδήλωση που τελεί υπό την αιγίδα της διοικούσας επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, θα έχει ο γνωστός δημοσιογράφος, Χρήστος Τσαλικίδης.