Το «ευχαριστώ» της ΠΑΕ ΑΕΚ στον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον κόσμο που «πλημμύρισε» τις κερκίδες στο ΟΑΚΑ απηύθυνε η ΠΑΕ ΑΕΚ, μετά τη φιέστα του «Δικεφάλου» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Super League.

«Αποδείξατε ότι είστε πρωτοπόροι» αναφέρει, μεταξύ άλλων, η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ, που προσθέτει ότι η «ιδανική συνεργασία» ομάδας και φιλάθλων «θα πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό μας και για το μέλλον».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον κόσμο της ομάδας:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει το πιο μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας, τόσο για την συγκλονιστική προσέλευση στον χθεσινό αγώνα – γιορτή με τον Λεβαδειακό και για την καταπληκτική εικόνα των «κιτρινόμαυρων» εξεδρών του ΟΑΚΑ, όσο και για την άψογη συμπεριφορά και την απόλυτη συμμόρφωση με τις οδηγίες, προκειμένου να μην υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ή απειλή τιμωρίας!

Αποδείξαμε για μία ακόμα φορά ότι με κοινή προσπάθεια και συνεργασία είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τα πάντα και να δημιουργήσουμε νέα δεδομένα! Αποδείξατε ότι είστε πρωτοπόροι. Επιβεβαιώσατε ότι είναι πράγματι κάτι το διαφορετικό να βρίσκεσαι δίπλα και να στηρίζεις την ΑΕΚ!

Επιτρέψατε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας να χαρούν εντός γηπέδου τη δικαίωση των κόπων τους, αλλά και να απολαύσουν -κατά τρόπο ιδανικό- τη δική σας συγκλονιστική παρουσία πανηγυρίζοντας μαζί σας, συμμετέχοντας στη δική σας χαρά!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ, με την ευκαιρία της ολοκλήρωσης των εφετινών εντός έδρας αγώνων σε τρεις διοργανώσεις, εκφράζει την ευγνωμοσύνη της σε όλους εσάς για τη συνολική παρουσία και συμπαράσταση. Δημιουργήσαμε από κοινού τις συνθήκες ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τα όποια προβλήματα των περασμένων ετών. Καταφέραμε με μεγάλη προσπάθεια να δημιουργήσουμε τον δικό μας κώδικα επικοινωνίας. Πορευτήκαμε μαζί σε αυτή τη διαδρομή!

Oλοι εσείς αποτελέσατε τη μεγαλύτερη ασπίδα προστασίας της ομάδας μας! Το θεωρήσατε καθήκον σας και δική σας αποστολή και την φέρατε εις πέρας! Αυτή η ιδανική συνεργασία  θα πρέπει να αποτελέσει τον οδηγό μας και για το μέλλον!».