Το Ισλαμικό Κράτος «εκτελεί» τον Τραμπ σε νέα του εικόνα

Με μια νέα πρόκληση επέστρεψαν αυτή τη φορά οι τζιχαντιστές του αυτοαποκαλούμενου Ισλαμικού Κράτους, αναρτώντας μια προκλητική αφίσα στα κοινωνικά τους δίκτυα. Η εικόνα αυτή, απεικονίζει τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ να σημαδεύεται από μαχητή με όπλο στραμμένο στο κεφάλι του.

Το τοποθετώντας μια νέα προπαγανδιστική αφίσα στα social media, η τζιχαντιστική οργάνωση απεικονίζει σε μια εικόνα τις προθέσεις της να εξαπολύσει επίθεση σε αμερικανικό έδαφος. Μάλιστα επάνω στην εικόνα αναγράφεται και η φράση «Σύντομα οι καταστροφές θα είναι στα εδάφη σας μέχρι που να γεμίσουν κρανία».

Δεν είναι η πρώτη παρόμοια εικόνα

Αυτή  όμως δεν είναι η πρώτη φορά που το Ισλαμικό Κράτος στρέφεται εναντίον του Αμερικανού προέδρου. Μόλις χθες, είχε αναρτηθεί μια φωτογραφία με τον Τραμπ ενδεδυμένο με πορτοκαλί στολή, η οποία είναι η χαρακτηριστική των φυλακισμένων του Γκουαντάναμο.

Επίσης, και τον περασμένο Δεκέμβριο οι τζιχαντιστές απεικόνιζαν σε μια αφίσα τον Ντόναλντ Τραμπ και τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπένζαμιν Νετανιάχου μπροστά σε έναν εκτελεστή του Ισλαμικού Κράτους που θύμιζε τον «Τζιχάντ» Τζον.