Το Ποτάμι: «Αν είσαι Καμμένος, μπορείς να συκοφαντείς ελεύθερα»

«Πόσες φορές ακόμα θα ‘σώσει’ ο ΣΥΡΙΖΑ τον κ. Καμμένο», αναρωτιέται το Ποτάμι, σε ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την απόρριψη του αιτήματος άρσης της βουλευτικής ασυλίας του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Σχετική δήλωση για το θέμα έκανε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε το Ποτάμι για τη δήλωση Μαυρωτά:

«Με αφορμή τη ‘διάσωση’ του κ. Καμμένου για ακόμη μία φορά από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής και την απόρριψη του αιτήματος άρσης της βουλευτικής του ασυλίας, σχετικά με τη συκοφαντική ανάρτησή του στο Twitter κατά του επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρου Θεοδωράκη, ο Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου και βουλευτής Αττικής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς, έκανε την εξής δήλωση:

‘Σήμερα στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής μάθαμε ότι, αν είσαι Υπουργός και ειδικά ο κ. Καμμένος, μπορείς να συκοφαντείς ελεύθερα στα social media, γνωρίζοντας ότι θα έρθει μετά η κοινοβουλευτική πλειοψηφία και θα σε καλύψει και ότι αυτό είναι στα πλαίσια των υπουργικών σου καθηκόντων. Έτσι όμως, η βιομηχανία της λάσπης θα συνεχίσει να υπάρχει, καθότι κανένας δεν θα μπορεί να βρει το δίκιο του στα δικαστήρια’».