Το «Sorriso χαμογελάει» ιταλικά

Πρεμιέρα με χαμόγελο, όπως μαρτυρά και το όνομά του, έκανε μόλις το ολοκαίνουργιο ιταλικό εστιατόριο «Sorriso» που πήρε τη θέση του «DeCounti» επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Ο χώρος ανανεώθηκε αισθητά με νέες ταπετσαρίες και καθρέφτες κι έγινε πιο ανάλαφρος στη γενικότερη φιλοσοφία του, ενώ το μενού του Ανδρέα Μούτσα γράφει ένα ενδιαφέρον σενάριο αλά ιταλικά με κλασικά και πιο ιδιαίτερα ορεκτικά, ωραίες προτάσεις στα ζυμαρικά – ραβιόλι με μοσχαρίσια ουρά, μανιτάρια και πεκορίνο, φετουτσίνι με σάλτα και ταρτάρ γαρίδας και μοτσαρέλα – και μια μπιστέκα φιορεντίνα ή μια κοτολέτα μιλανέζε για όσους αγαπούν το κρέας.

Από την ανοιχτή κουζίνα χαζεύεις τον pizzaiolo εν δράσει – η La Reina για παράδειγμα έρχεται με κρέμα τρούφας, πατάτες baby και ολόκληρο αυγό στην κορυφή της-, ενώ μπορείς να κάτσεις και στην άνετη μπάρα για χαλαρό τσιμπολόγημα παρέα με κάποιο κρασί της λίστας που συγκεντρώνει ελληνικές και ιταλικές ετικέτες.

Παρασκευή και Σάββατο τις μουσικές βάζει DJ, ενώ ο παρκαδόρος είναι μια κάποια λύση σε περίπτωση που το πάρκινγκ γίνει δύσκολο.

Sorriso

Λεωφ. Κηφισίας 222, Χαλάνδρι

 

©Πηγή: amna.gr