Τουρίστες πληρώνουν για να κολυμπήσουν δίπλα σε…κροκόδειλους!

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ξοδέψει κάποιος τα χρήματά του αλλά αυτοί οι άνθρωποι επέλεξαν να δίνουν περίπου 5,600 ευρώ για να κολυμπήσουν σε ποτάμι στην Μποτσουάνα παρέα με… κροκόδειλους.  

Δεν ξέρουμε για ποιο λόγο, αλλά υπάρχουν τουρίστες που πηγαίνουν σε έναν ποταμό στην Μποτσουάνα για να νιώσουν την αδρεναλίνη στα όριά της.

Μάλιστα, οι συγκεκριμένοι κροκόδειλοι θεωρούνται το δεύτερο μεγαλύτερο είδος κροκόδειλου που ζει – μετά τον θαλάσσιο – και το βάρος του μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 750 κιλά. Πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να καταβροχθίσει έναν άνθρωπο με μεγάλη ευκολία!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στο σημείο όπου γίνονται οι καταδύσεις, τα νερά είναι ιδιαίτερα κρύα κάτι που κάνει τους κροκόδειλους αργούς και… ληθαργικούς.

Οι δύτες καλούνται να κατέβουν αμέσως κάτω από την επιφάνεια του νερού, έτσι ώστε οι θηρευτές να μη δουν τη σιλουέτα τους στον ήλιο και τους θεωρήσουν… γεύμα.

Το group ακολουθεί έναν ειδικό που βρίσκεται πίσω από κροκόδειλο και την κατάλληλη στιγμή ένας-ένας μπορούν να κολυμπήσει γύρω από το ζώο.

Τι δήλωσε ένας από τους τουρίστες που έζησε αυτήν την εμπειρία

«Ήταν υπέροχο. Μπορείς να κολυμπήσεις τόσο κοντά σε αυτό το τεράστιο προϊστορικό ζώο, ξέροντας ότι θα μπορούσε να σε κάνει κομμάτια στο λεπτό, αλλά δεν το κάνει. Είναι απίστευτο», ανέφερε ένας Βρετανός  τουρίστας που έζησε την εμπειρία.