Τους έκαναν “τσακωτούς” να κάνουν σεξ κάτω από γέφυρα και το πλήρωσαν!

Σε μεγάλες περιπέτειες μπήκε ένα ζευγάρι στο Νταντί, το οποίο δεν κατάφερε να συγκρατήσει τις ερωτικές ορμές του και έγιναν «τσακωτοί» να κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο, κάτω από μία γέφυρα, κάτι που όπως φάνηκε το πλήρωσαν ακριβά!

Πιο αναλυτικά, ο Frank Watt και η Cheryl Johnstone, όταν ξεκίνησαν την όλη φάση, έγιναν αντιληπτοί από τον χειριστή των καμερών ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο, ο οποίος βλέποντας την κοπέλα να κάνει στοματικό έρωτα στον άνδρα, τους ζήτησε να σταματήσουν.

Πως τα πράγματα βγήκαν “εκτός ελέγχου”

Φαίνεται όμως, ότι δεν πτοήθηκαν καθώς όταν λίγο αργότερα ο χειριστής επέστρεψε στο σημείο εκείνο, διαπίστωσε πως όχι απλά δεν είχαν σταματήσει, αλλά είχαν προχωρήσει και έκαναν σεξ κανονική, αδιαφορώντας τελείως για τις προειδοποιήσεις του παρά το γεγονός ότι από το σημείο περνούσαν ποδηλάτες αλλά και πεζοί.

Τους έκαναν "τσακωτούς" να κάνουν σεξ κάτω από γέφυρα και το πλήρωσαν!

Έτσι, αναγκάστηκε να ενημερώσει την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και τους έκοψε στη… μέση, μετά από 35 λεπτά.

Μάλιστα, στην κατοχή του Frank Watt βρέθηκε και μικροποσότητα κάνναβης, με αποτέλεσμα στο δικαστήριο που ακολούθησε και στο οποίο αμφότεροι παραδέχθηκαν τις πράξεις τους, να τιμωρηθεί με μεγαλύτερο πρόστιμο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Cheryl Johnstone κλήθηκε να πληρώσει 135 λίρες, ενώ αυτός 300… Την όρεξή τους, λοιπόν, για “παιχνιδάκια” την πλήρωσαν λίγο πολύ- συνολικά 435 λίρες!