Τσάκωσαν νεαρό που τραβούσε βίντεο κάτω από τη φούστα γυναίκας (vd)

Κύμα οργής έχει προκαλέσει η υπόθεση που έγινε γνωστή κυρίως μέσω διαδικτύου ενός άνδρα από τη Σιγκαπούρη, ο οποίος βιντεοσκόπησε χωρίς την συγκατάθεσή της μια γυναίκα σε σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Μπισάν.

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο νεαρός άνδρας, ακολούθησε μια γυναίκα προς τις αποβάθρες του σταθμού. Έπειτα στάθηκε στις κυλιόμενες σκάλες ακριβώς από πίσω της και βιντεοσκόπησε κρυφά με το κινητό του κάτω από την φούστα της.

 

Πως έγινε αντιληπτός ότι τραβούσε βίντεο κάτω από τη φούστα της γυναίκας

Ο νεαρός ηδονοβλεψίας έγινε «τσακωτός» από έναν άλλον συνομήλικό του, 27χρονο άνδρα ονόματι Χακίμ ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε περί τίνος επρόκειτο, έβγαλε το κινητό του και τον φωτογράφησε προκειμένου να έχει αποδείξεις.

Κατόπιν, έσπευσε προς το μέρος του και του ζήτησε τον λόγο, με τον δράστη να δηλώνει πλήρη άγνοια του θέματος.

«Ο άνδρας βρισκόταν πίσω από το κορίτσι, ήταν προφανές ότι την ακολουθούσε. Η κυλιόμενη σκάλα δεν ήταν γεμάτη. Ήταν μόνο μια σειρά ανθρώπων στα αριστερά, αλλά πήγε ακριβώς πίσω από την κυρία», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Φυσικά, ο Χακίμ απευθύνθηκε στο γραφείο έκδοσης εισιτηρίων όπου και κάλεσε την Διοίκηση Ασφάλειας των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Το κινητό τηλέφωνο του νεαρού κατασχέθηκε, ενώ ερευνήθηκε και το υλικό που συγκεντρώθηκε από το κλειστό κύκλωμα καμερών ασφαλείας προκειμένου να διαπιστωθεί το τι ακριβώς συνέβη.