«Τσίπρας-Καμμένος βουλιάζουν μαζί τη χώρα»

«Τσίπρας-Καμμένος ο ένας κρατά σε ομηρία τον άλλο και μαζί βουλιάζουν τη χώρα» δήλωσε ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης, σε συνέντευξή του το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ραδιόφωνο 24/7».

«Ζητάμε εκλογές γιατί, κάθε μέρα που περνά με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση υποθηκεύουν το μέλλον της χώρας. Και θα γίνουν εκλογές διότι, δεν θα αντέξουν το βάρος των μέτρων που έχουν ψηφίσει για το 2019» σχολίασε.

«Ο Τσίπρας θέλει να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας»

Συνεχίζοντας την επίθεση στους Αλέξη Τσίπρα και Πάνο Καμμένο ο Λευτέρης Αυγενάκης παρατήρησε επίσης πως «τα πράγματα “βαραίνουν” για την κυβέρνηση καθώς το 3ο μνημόνιο ολοκληρώνεται και έρχεται το 4ο με δυσάρεστες εκπλήξεις για τον λαό και ο κ. Τσίπρας θέλει να στρέψει αλλού τα φώτα της δημοσιότητας».

Για τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ «Τσίπρας-Καμμένος πηγαίνουν χέρι-χέρι, ο ένας εξαρτάται από τον άλλο, ο ένας κρατά σε ομηρία τον άλλο και μαζί βουλιάζουν τη χώρα». Τόνισε δε πως η ΝΔ θα συνεργαστεί με κάθε υγιή, φιλοευρωπαϊκή δημοκρατική δύναμη του τόπου και θα δημιουργήσει ένα ευρύ μέτωπο για να προχωρήσουν καίριες μεταρρυθμίσεις σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής.

“Κανονικά οι εσωκομματικές εκλογές”

Όσον αφορά στις εσωκομματικές εκλογές, ο κ. Αυγενάκης τόνισε πως αυτές θα γίνουν κανονικά στις 13 Μαΐου «και χιλιάδες πολίτες ανανεώνουν τη συνδρομή τους και εγγράφονται στο κόμμα για να συμμετέχουν».

Τέλος, απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα του Προεδρίας της Δημοκρατίας, επισήμανε ότι δεν έχει απασχολήσει ακόμα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Στόχος μας η μάχη με την καθημερινότητα προς όφελος των πολιτών και η προετοιμασία του μηχανισμού μας για τις επικείμενες εκλογές» κατέληξε.