Β. Σταυροπούλου: Τι λέει για το νέο επαγγελματικό βήμα της κόρης της; (vd)

Η Βίκυ Σταυροπούλου, μιλώντας στην εκπομπή “Έλα Χαμογέλα”, αναφέρθηκε στο νέο επαγγελματικό βήμα της κόρης της στην τηλεόραση, ενώ μίλησε και για την απόφασή της να συμμετέχει στο J2US.

Πιο συγκεκριμένα, σχετικά με το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Δανάης Μπάρκα και δη πρώτο της τηλεοπτικό, η Βίκυ Σταυροπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως “θεωρώ ότι η Δανάη είναι ένα λαμπερό και ταλαντούχο πλάσμα. Αυτό το απέδειξε στο θέατρο, γιατί η Δανάη είναι ηθοποιός.

Αυτό που τώρα πάει να κάνει είναι τολμηρό και θέλει τόλμη και θάρρος. Φυσικά και έχει αγωνία”, είπε και συνέχισε “Εγώ της εύχομαι τα καλύτερα γιατί είναι ωραίο να τολμάμε. Δεν την έχω προετοιμάσει για τα όποια αρνητικά σχόλια γιατί πως να προετοιμαστεί για αυτό. Αυτό θα συμβεί έτσι και αλλιώς. Έτσι είναι η φύση της δουλειάς. Είναι ελεύθερη αγορά. Θα τα αντιμετωπίσει αυτά είτε κάνει κάτι είτε όχι. Είμαι όμως σίγουρη ότι θα αντιδράσει όπως και γω. Θα έχει στοχοπροσήλωση σε αυτό που έχει να κάνει γιατί αυτοί που είναι να πουν το κακό, θα το πουν είτε είσαι τέλειος είτε δεν είσαι. Οπότε δεν αναλώνεις την ενέργεια σου σε αυτούς, αλλά στη δουλειά και τον κόσμο που ελπίζω να την υποδεχτεί με την ίδια αγάπη που το βλέπει και αυτή”.

Για το σόου που συμμετείχε είπε ότι: “Θα έχουμε ακόμα καλύτερη διάθεση του χρόνου στο J2US, είναι μια εξαιρετική παραγωγή και τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ”.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις της ηθοποιού:

Δείτε ακόμα: Μ. Νικολάου: Η “Βάνια” είναι κομμάτι της εκπομπής

© politic.gr