Βραβεύτηκε η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας

Φανερά συγκινημένη η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας, Σίσσυ Παυλοπούλου, παρέλαβε το τιμητικό βραβείο που της απένειμε η Οργάνωση “Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα – Women 4 Oncology Hellas (W40- Hellas)”, στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στη Λέσχη Αξιωματικών στη Θεσσαλονίκη.

“Είμαι πολύ συγκινημένη. Εσείς ξέρετε γιατί μου δίνετε αυτό το βραβείο. Κι εγώ ψάχνω να βρω τρόπους να επιστρέψω τη χαρά, την ικανοποίηση, τη συγκίνηση, την ευαισθησία. Κάνετε θαύματα. Ενεργοποιείτε τα σωστά συναισθήματα μας και μας μαθαίνετε να είμαστε αλληλέγγυοι, κοντά στον άνθρωπο. Μπράβο σας. Συνεχίστε, είμαστε μαζί σας”, είπε η κ. Παυλοπούλου.

Η βράβευση είχε συμβολικό χαρακτήρα τόσο για τις “Γυναίκες στην Ογκολογία στην Ελλάδα”, όσο και για τους ογκολογικούς ασθενείς, καθώς, όπως αναφέρθηκε, η σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας αποτελεί θερμό υποστηριχτή και αρωγό και “πρέσβειρα” των σκοπών της Οργάνωσης.

Τρεις δημοσιογράφοι μίλησαν για τον καρκίνο

Νωρίτερα, τρεις γυναίκες δημοσιογράφοι, η Μαρία Χούκλη, η Μάγια Τσόκλη και η Ρέα Βιτάλη, μίλησαν για τον καρκίνο, στο πλαίσιο του 6ου Πανελλήνιου Φόρουμ με τίτλο “Γυναίκες στην Ογκολογία: Διευρύνοντας τα Σύνορα”.

“Το σοκ είναι πολύ μεγάλο όταν ακούς ότι έχεις καρκίνο. ‘Ολα αλλάζουν. Δεν μπορείς να το πιστέψεις, θυμώνεις, φεύγει το έδαφος κάτω από τα πόδια σου, αλλά πρέπει κάτι να κάνεις. Είναι ένα πλήγμα. Σε φοβίζει το άγνωστο”, είπε η κ.Χούκλη αναφερόμενη στον καρκίνο του μαστού που αντιμετώπισε.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.