Βρέθηκε πεταμένο νεογέννητο βρέφος σε υπόνομο

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα νεογέννητο βρέφος βρέθηκε πεταμένο σε έναν υπόνομο στη Νότια Αφρική σε ιδιαίτερα άσχημη κατάσταση.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία περίοικη ήταν εκείνη που εντόπισε το άτυχο βρέφος. Όπως ανέφερε είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο της όταν άκουσε έναν θόρυβο που έμοιαζε με νιαούρισμα γάτας να έρχεται από έναν υπόνομο.

 

Ωστόσο, όταν έσκυψε για να ακούσει καλύτερα, συνειδητοποίησε ότι ο ήχος αυτός ήταν το κλάμα ενός μωρού.

Βρέθηκε πεταμένο νεογέννητο βρέφος σε υπόνομο

 

Η γυναίκα αμέσως ζήτησε τη βοήθεια των περαστικών προκειμένου να σώσουν το μωρό ενώ δήλωσε σοκαρισμένη πως δε μπορεί να αντιληφθεί πως μπορεί να το κάνει κάποιος αυτό σε ένα νεογέννητο μωρό, αλλά φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη που μπόρεσε και βοήθησε και η ίδια αλλά και οι περαστικοί που συμμετείχαν στη διάσωση του βρέφους.

 

Ποια είναι η κατάσταση του βρέφους

Το μωρό είχε σοβαρή υποθερμία και αναπνευστικά προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίστηκαν στο νοσοκομείο. Οι Αρχές ανέφεραν ότι το μωρό ήταν γυμνό και είχε ακόμα τον ομφάλιο λώρο προσκολλημένο πάνω του.

 

Η γυναίκα που του έσωσε ανέφερε ότι ήταν θαύμα που έζησε το μωρό και ελπίζει, εάν δεν το αναζητήσει η μητέρα του, να βρεθεί μία οικογένεια που θα το αγαπάει και θα το μεγαλώσει με τη φροντίδα που αρμόζει σε όλα τα παιδιά!