Ξεκίνησαν οι εγγραφές στα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Πειραιά

Στα δημοτικά γυμναστήρια του Δήμου Πειραιά θα έχουν τη δυνατότητα να αθλούνται οι δημότες κάθε ηλικίας, επιλέγοντας δημοφιλή προγράμματα που προσφέρονται στα γυμναστήρια του Δήμου και υπό την καθοδήγηση γυμναστών, καθώς σήμερα 7 Οκτωβρίου ξεκινούν οι εγγραφές.
Συγκεκριμένα, καθημερινά από τις 8:00-11:00 και από τις 17:00-20:00,  σε όλα  τα γυμναστήρια θα πραγματοποιούνται προγράμματα αεροβικής γυμναστικής (γιόγκα, πιλάτες, ενδυνάμωση κτλ).
Επίσης, θα υπάρχει τμήμα latin καθώς και παιδικά τμήματα ρυθμικής, μπαλέτου, ενόργανης γυμναστικής, μοντέρνων και παραδοσιακών χορών, ενώ από φέτος θα λειτουργήσει τμήμα μουσικοκινητικής αγωγής για παιδιά έως 4 ετών.
Τέλος, έχουν ξεκινήσει προγράμματα κολύμβησης στο κολυμβητήριο «Α. Γαρύφαλλος» στα  Βοτσαλάκια, καθώς και  μαθήματα τένις (Πληροφορίες στο 210-4137708).
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά Ιωσήφ Βουράκης τόνισε σε δήλωσή του ότι με την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης, οι δημοτικοί αθλητικοί  χώροι της πόλης, είναι έτοιμοι να υποδεχθούν τους Πειραιώτες που επιθυμούν να συμμετέχουν σε προγράμματα γυμναστικής. «Χαίρομαι που δίνουμε τη δυνατότητα στους δημότες μας να αθληθούν στα δημοτικά μας γυμναστήρια, με προγράμματα για κάθε ηλικία και προτίμηση», σημείωσε ο κ. Βουράκης, ο οποίος ανέφερε επίσης πως ο Ο.Π.ΑΝ. θα διαθέσει γυμναστές στα Κέντρα Αγάπης και Αλληλεγγύης και στους Βρεφονηπιακούς  Σταθμούς του Δήμου. 
Ωράριο εγγραφών: Καθημερινά από τις 9:00 -11:00 και από τις 17:00-19:00 στους χώρους των γυμναστηρίων.
 
Β.Π.
 

©Πηγή: amna.gr