«Ξεπουλάει» το βιβλίο του Κόμεϊ για τον Τραμπ

Ξεπουλάει το βιβλίο του πρώην διευθυντή του FBI, Τζέιμς Κόμεϊ, για τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς μέχρι στιγμής έχουν αγοραστεί περισσότερα από 600.000 αντίτυπα. Σε αυτό ο Κόμεϊ παρουσιάζει τον Αμερικανό πρόεδρο ως εγωκεντρικό και ανέντιμο που ακολουθεί πρακτικές παρόμοιες με της μαφίας.

Το βιβλίο κάνει θραύση στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του και βρίσκεται στη δεύτερη θέση των πωλήσεων του διαδικτυακού βιβλιοπωλείου της Amazon, ενώ φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των πωλήσεων στη Γερμανία, την Αυστραλία και τη Βρετανία.

Στόχος το 1 εκατομμύριο πωλήσεις

Όπως είναι φυσιολογικό ο εκδοτικός οίκος Flatiron Books τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση καθώς έχει τυπώσει 1 εκατομμύριο αντίτυπα του βιβλίου του Κόμεϊ και προσδοκά πως σύντομα θα έχουν διατεθεί όλα στην αγορά.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με ένα άλλο βιβλίο που γράφτηκε για τον Τράμπ, το Fire and Fury του δημοσιογράφου Μάικλ Γουλφ, το οποίο πούλησε περισσότερα από 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέσα στην πρώτη εβδομάδα, φτάνοντας μέχρι σήμερα 2 εκατομμύρια αντίτυπα.